Прометей надіслав 160 тисяч грн українській армії

2 березня 2022 77 0
Прометей
Kurkul.comПрометей

Компанія «Прометей» виділила понад 160 тис. грн для гуманітарних потреб ЗСУ та Територіальної оборони. Про це повідомили в компанії. 

Як повідомляється, компанія не залишається осторонь та допомагає українським захисникам, організувавши закупівлю та логістику необхідних військових матеріальних засобів.

«Зараз, в умовах тотального дефіциту, не лише медикаментів та певної техніки, а й елементарно — предметів першої необхідності, наша команда працює у посиленому режимі, щоб закупити для наших Захисників матеріальні, продовольчі та інші засоби. Крім того, ми беремо на себе ризики, пов'язані з логістикою. Ми розуміємо, наскільки важливо максимально допомогти нашим хлопцям, які працюють на передовій та повністю беруть на себе ризики, пов'язані із захистом нашого життя», — зазначили у компанії.

Зокрема, кошти були направлені на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів для військових, які захищають Миколаївську обл. Також «Прометей» займається створенням міжрегіонального складу, на базі якого акумулюватиметься необхідна військова товарна номенклатура.

«Ми щодня у міру можливості повідомлятимемо про нашу роботу в цьому напрямку, щоб об'єднати бізнес у бажанні підтримати українських захисників. Це не остання допомога, яку надає наша команда. І зараз для здійснення наших планів важливі не скільки грошей, скільки пошук необхідного та організація логістики. Тому ми просимо всіх приєднатися до цієї Святої доброї справи», — наголосив засновник компанії Рафаель Гороян.

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Всі кошти від їх продажу направлять на гуманітарну допомогу.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою