Агропідприємства продовжують підтримувати українську армію

6 квітня 2022 44 0
Агропідприємства продовжують підтримувати українську армію
Kurkul.com

Група Компаній «Прометей» продовжує підтримувати українських військових. Координаційний штаб Компанії закупив та передав територіальним підрозділам ЗСУ та ТРО Миколаївської області черговий транш гуманітарної допомоги на загальну суму 500 тис. грн. Про це повідомила пресслужба компанії.

«Наші колеги, які займаються гуманітарними та волонтерськими проєктами підтримки української армії не припиняють роботу навіть коли область активно обстрілюється. Логістичні процеси також повністю забезпечуються командою штабу. Наше завдання зараз не лише відвантажувати зерно, щоб годувати місто, військових, а й допомагати армії тримати позиції на передовій, постачаючи нашим хлопцям необхідні речі, продукти та спорядження», — наголосили у пресслужбі.

Крім того, у компанії зазначили, що збільшили спектр послуг із надання гуманітарної допомоги. Нещодавно були закуплені та передані ноутбуки та канцелярія працівникам Миколаївської ОДА.

Нагадаємо, з початку війни ГК «Прометей» організувала координаційний штаб, який займається всіма гуманітарними проєктами компанії. Відправлення вантажів здійснюється командою штабу «під ключ»: від пошуку необхідної номенклатури до централізації логістичних процесів. Представники волонтерського центру Компанії перебувають у постійному контакті з представниками регіональної ОДА.

Крім того, власник компанії Рафаель Гороян заявив про намір брати участь у відновленні Миколаєва після війни та закликав усіх бізнесменів долучитися до волонтерського руху.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus