Український мед завойовує ринок Іспанії

21 квітня 2023 154 0
Український мед завойовує ринок Іспанії
«Біхайв»

Мед українського виробника «Біхайв» відтепер продається на поличках магазинів Dia Group, однієї з найбільших торговельних мереж Іспанії. Про це Kurkul.com повідомив виробник меду.

Мед «Біхайв» представлений у мережі різними сортами та з гарантованою якістю і безпекою продукту.

Як зазначається, вся мережа Dia Group складається з понад 5 700 магазинів біля дому, які працюють в Іспанії, Аргентині, Португалії та Бразилії та обслуговують понад 14 млн постійних клієнтів. 

«Українські бренди, якісний готовий продукт на поличках європейських супермаркетів — це величезний привід для гордості. Бо зараз як ніколи потрібно просувати наші продукти, розказувати про них світові й звісно приносити країні гроші в бюджет. Експортноорієнтовані товари це запорука нашої економічної стабільності, а їх підтверджена якість ще й чудовий спосіб розказати про Україну», — поділився Ігор Ліскі, мажоритарний інвестор компанії «Біхайв».

За його словами, коли компанія лише починала будувати найбільший медовий завод в країні, коли впроваджували найсуворіші стандарти дотримання безпеки і якості — головна ідея й полягала у підкоренні споживача у всіх куточках світу саме українським якісним продуктом.

«Переконаний, що далі більше, і вже найближчим часом ринок наших споживачів зростатиме. Українські бізнесмени мусять вірити у власні сили й заходити впевнено на ринок ЄС з продуктами доданої вартості. Це можливо, ми це вже робимо», — додав Ігор Ліскі.

Мед компанії «Біхайв» експортується до 26 країн світу, серед яких Італія, Німеччина, Франція, Канада, США, Саудівська Аравія, ОАЕ, Японія та інші.

Водночас через заборону на ввезення української агропродукції до окремих країн ЄС під загрозою і експорт меду. Заборона на експорт меду з України може призвести до зростання ціни на світовому ринку і цим обов’язково скористається Китай, адже саме він є найбільшим нашим конкурентом на ринку меду.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus