В Україні діятиме Нідерландський тренінговий центр з молочарства

31 березня 2016 72 0
В Україні запрацює Нідерландський тренінговий центр з молочарства
facebookВ Україні запрацює Нідерландський тренінговий центр з молочарства

В Україні запрацює Нідерландський тренінговий центр з молочарства, про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

За його словами, під час Українсько-Нідерландського бізнес-форуму відбулося підписання контракту між Міністерством економічних справ Королівства Нідерланди та компанією DIFCO International BV щодо започаткування в Україні проекту Dutch Dairy Training Center (Нідерландський тренінговий центр з молочарства).

«Проект буде реалізовано консорціумом за участю Difco International BV, Cow Signals Training Co. та HAS University of Applied Science при координації Difco International BV та за підтримки Міністерства економічних справ Нідерландів і представників нідерландського бізнесу», — зазначив посадовець.

На його думку, подібні заходи сприяють розвитку ділового порозуміння та інтенсифікації партнерських взаємин між Україною та Нідерландами у галузі сільського господарства.

«Для нас співпраця з Нідерландами — це шанс перейняти успішний досвід розвитку агросектора. Підтримка Уряду Нідерландів та нідерландського бізнесу підтверджує успішність реформ, проведених у галузі», — та підкреслив він.

Також додав, що іністерство буде продовжувати роботу у напрямку покращення бізнес-клімату та інвестиційної привабливості вітчизняного АПК.

«Планується, що проект розпочне роботу у 2-3 кварталі цього року. За попередньою домовленістю, тренінговий центр буде здійснювати свою діяльність у вигляді віртуального офісу з локальною присутністю нідерландських експертів у галузі молочарства», — підсумував він.

Виконано за допомогою Disqus