DuPont Pioneer і Origin Agritech розробили нову насіннєву технологію для фермерів Китаю

26 квітня 2016 96 0
Компанії DuPont Pioneer і  Origin Agritech розробили нову насіннєву технологію для китайських фермерів
Latifundist.comКомпанії DuPont Pioneer і Origin Agritech розробили нову насіннєву технологію для китайських фермерів

Компанії DuPont Pioneer і Origin Agritech Limited оголосили про укладення договору комерційного ліцензування з метою розробки нових насіннєвих технологій для китайських фермерів. Ці спільні зусилля сприятимуть модернізації сільськогосподарської системи Китаю і поліпшать продовольчу безпеку, яку уряд визнав одним з пріоритетів.

Про це повідомляється у прес-релізі компанії.

За підтримки Міністерства сільського господарства (МОА), а також у партнерській співпраці з Китайською академією сільськогосподарських наук Origin Agritech успішно створила стійке до шкідників насіння кукурудзи з толерантністю до гербіцидів. Досвід компанії Origin у сфері генетичних удосконалень, 90-річна історія DuPont Pioneer в області селекції рослин і контакти з місцевими клієнтами допоможуть забезпечити китайських фермерів таким потрібним насінням.

«Після затвердження китайським урядом ці продукти допоможуть фермерам нашої країни боротися з комахами і бур'янами, які придушували потенціал врожайності їх посівів. Ми співпрацюємо з DuPont Pioneer уже кілька років, і ми раді працювати з ними над цим проектом», — зазначив президент і головний виконавчий директор Origin Agritech Генгчен Хан.

Сільське господарство у Китаї розвивається. Фермери все частіше використовують новітні технології, такі як високоякісне гібридне насіння, механізацію та прийняття рішень на основі даних. Біотехнологічні зразки, які Origin Agritech подала на затвердження з дотриманням жорстких державних норм у Китаї, стануть ще одним важливим інструментом поліпшення врожайності зернових для внутрішніх виробників.

«DuPont Pioneer пишається співпрацею з Origin Agritech, що спрямована на підвищення врожайності та продовольчої безпеки у Китаї. Коли ми зайшли на китайський ринок майже 20 років тому, ми почали співпрацю з урядом, науковцями та місцевими компаніями, такими як Origin Agritech, з метою створення найкращих товарів і послуг для фермерів», — заявив президент DuPont Pioneer Пол Шиклер.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою