Телескопічний навантажувач CLAAS побив рекорд витривалості

23 червня 2016 84 0
Телескопічний навантажувач CLAAS демонструє неймовірну витривалість
claas.uaТелескопічний навантажувач CLAAS демонструє неймовірну витривалість

Телескопічний навантажувач CLAAS RANGER 928, який працює у сільськогосподарському кооперативі Langeln eG, що розташований на захід від Магдебурга, демонструє неймовірну витривалість: машина досягла вражаючих показників у 30.000 мотогодин і продовжує служити помічником на фермі, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на прес-службу компанії.

Випущений у 2000 р. і поставлений тодішнім дилером CLAAS Derenburg у регіон Гарц, телескопічний навантажувач експлуатувався майже кожен день. Крім вивезення гною, навантаження соломи і корму, навантажувач також використовувався у будівельних роботах, навантаження зерна і силосу.

«Уже з самого початку він працював до 2,5 тис. годин на рік», — згадує технічний директор кооперативу з напрямків діяльності рослинництва і тваринництва Лотар Кеніг.

Лотар Кеніг і сьогодні доручає машині легкі, «потрібних віком навантажувача» роботи у хліві і на фермі.

«Ось уже 22 роки CLAAS займається виробництвом телескопічних навантажувачів, призначених для сільськогосподарських робіт. Однак, 30.000 мотогодин — це унікальний результат, який важко досягти без заміни двигуна», — підкреслює продукт-менеджер по телескопічних навантажувачах компанії CLAAS Норберт Тойфер.

Лотар Кеніг пояснив, що інші частини, наприклад, осі і трансмісію RANGER уже замінили. Також заміні підлягали лобове скло і двері, але серце навантажувача витримало марафон у 30.000 мотогодин.

Сільськогосподарське підприємство у Лангельні вже багато років працює з телескопічними навантажувачами CLAAS. Разом з рекордсменом, RANGER 928, зараз використовують молодший SCORPION 9055, ннині найпотужніший телескопічний навантажувач виробництва CLAAS.

Телескопічний навантажувач CLAAS побив рекорд витривалості

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою