На Чернігівщині молокозавод виставили на продаж

11 серпня 2016 87 0
Бобровицький молокозавод продають
bloomberg.comБобровицький молокозавод продають

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставляє на продаж цілісний майновий комплекс ПАТ «Бобровицький молокозавод», пише прес-служба фонду.

Актив перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси і кредит» і на аукціон виставляється уперше.

«Сьогодні ПАТ «Бобровицький молокозавод» є бюджетоутворюючим підприємством міста Бобровиця, Чернігівської області. Завод випускає 100-150 т продукції на добу при максимальній проектній виробничій потужності у 250 т/доба. Загальна площа основних будівель і споруд складає 10545,5 м2», — сказано у повідомленні.

Також додається, що основними видами продукції, що випускається на заводі, є сухе молоко і масло, які реалізуються по всій Україні. Значний обсяг виготовленої продукції йде на експорт.

«Інвестиційну привабливість об’єкту додає його місце розташування: Чернігівська область вважається одним із регіонів з найвищою чисельністю поголів'я великої рогатої худоби, що забезпечує потужну сировинну базу», — йдеться у повідомленні.

Публічні паспорти активу та торгів Ви можете знайти за посиланням. Стартова ціна лоту – 25 млн грн.

«Аукціон з продажу активів відбудеться 8 вересня з 10 до 12 години на електронному майданчику товарної біржі «Катеринославська». Заявки на участь приймаються до 15:00 5 вересня», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus