CLAAS презентувала найбільший рулонний пакувальний прес із фіксованою камерою

16 серпня 2016 48 0
CLAAS Rollant 620 у роботі
claas-group.comCLAAS Rollant 620 у роботі

Компанія CLAAS презентувала новий, найбільший серед представлених на ринку, рулонний пакувальний прес з фіксованою камерою Rollant 620, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на офіційний сайт компанії.

Новий Rollant 620 формує тюки розміром 1,22x1,50 м та обв’язує їх сіткою чи шпагатом. Новий пакувальний прес має підбирач шириною 2,1 м та стандартно оснащений ротором, який дозволяє досягти високої пропускної здатності та щільності тюка. Ріжучий механізм ROTO CUT (RC) також доступний з сімома ножами. Це особливо зручно при тюкуванні сіна, так як з коротких стебел формуються стійкіші тюки, які потім дуже легко розпаковувати, не зважаючи на високу щільність.

Ролики пресувальної камери сильні, мають виражену ребристу поверхню та оснащені різьбовими фланцями приводу. Ребриста поверхня кожного ролика забезпечує їх повне самоочищення, безперервний потік матеріалу та рівномірне обертання тюка.

На додаток до цього новий дизайн держаків для сітки забезпечує більший натяг сітки під час обв’язування. Це дозволяє обрізати сітку більш акуратно, та в результаті мати добре сформовані стійкі круглі тюки. Був збільшений відсік для рулонів зі шпагатом чи сіткою, тепер запасу в шість рулонів сітки чи два рулони шпагату вистачить на цілий робочий день. Новий складний пандус для рулонів з сіткою полегшує завантаження машини – це абсолютно нова функція в цьому класі.

CLAAS презентувала найбільший рулонний пакувальний прес із фіксованою камерою

Новий пакувальний прес також має покращення відносно технічного обслуговування. Нова функція забезпечує постійне автоматичне змащення ланцюгів незалежно від кількості тюків. Система має масляний бак на 3,4 л, що забезпечує мінімальне спрацювання та технічне обслуговування машини.

Також були додані нові функції, пов’язані з роботою та моніторингом машини. Завдяки терміналу Claas Operator виконання робочих операції та моніторингу стане набагато простішим та зрозумілішим. Завдяки цьому терміналу оператор може спостерігати за процесом пресування, слідкувати за різними режимами машини, як, наприклад, обв’язування, відкритий вивантажувальний шлюз, опущений чи піднятий пандус, відкладений старт обв’язування, вибір сітки чи шпагату. До того ж, термінал також відображає денну та загальну продуктивність відповідно до кількості тюків. З водійської кабіни оператор має чудовий огляд підбирача та може спостерігати за робочим процесом.

Незважаючи на покращення продуктивності відносно високої пропускної здатності та щільності тюка, необхідна потужність для нового Rollant 620 складає всього 80 к.с., що робить його ідеальним варіантом для роботи на фермах, які використовують трактори з невисокою потужністю.

Виробництво нових пакувальних пресів Rollant 620 RF та RC буде запущене до сезону 2017 р.

Виконано за допомогою Disqus