У Чернігові відбувся фестиваль молока

19 вересня 2016 50 0
У Чернігові на «Фестивалі молока», 25 підприємств представили свою продукцію,
chor.gov.uУ Чернігові на «Фестивалі молока», 25 підприємств представили свою продукцію,

У Чернігові на «Фестивалі молока» 25 підприємств представили свою продукцію, пише прес-служба Чернігівської обласної ради.

У порівнянні з минулим роком їхня кількість зросла вдвічі.

«Крім традиційної ярмарки та дегустації молочної продукції на гостей фестивалю чекала цікава концертна програма, ігротека, майстер-класи, різноманітні конкурси та спортивні змагання», — йдеться у повідомленні.

Як зазначив заступник голови обласної ради Арсен Дідур, мета проведення заходу – популяризація здорового способу життя, а також наочний доказ того, що зв’язок міста села і залишається нерозривним.

«На Чернігівщині вже сформувалася відносно стабільна база переробки молока, власні традиції виготовлення продукціїї з нього. Без села, без натурального господарства немає нашої ментальності. Пишаюся тим, що наші виробники конкурентоспроможні і відповідальні за якість своєї продукції. Купуючи чернігівське, ми підтримуємо місцевих виробників, купуємо продукт, за який не соромно. У той же час, ми підтримуємо наповнення обласного бюджету, з якого фінансуються усі наші соціальні програми», — зазначив Арсен Дідур.

Виконано за допомогою Disqus