Французькі експерти поділилися досвідом із аграріями Львівщини

26 жовтня 2016 32 0
Семінар «Збереження та валоризація традиційних продуктів Львівської області»
loda.gov.uaСемінар «Збереження та валоризація традиційних продуктів Львівської області»

У Львові відбувся семінар «Збереження та валоризація традиційних продуктів Львівської області», пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Захід провели у рамках реалізації проекту «Підвищення інформованості та оцінка потенціалу валоризації високоякісних харчових продуктів у Львівській області».

«Львівщина обрана пілотною територією для впровадження цього проекту, який реалізовує Посольство Франції в Україні, Агентство з розвитку міжнародного співробітництва в галузі сільського господарства та сільської місцевості (Франція). Його метою є підвищення інформованості та оцінки потенціалу додання вартості традиційним харчовим продуктам у масштабах області», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що захід організований Львівською обласною державною адміністрацією спільно із французьким Агентством з розвитку міжнародного співробітництва в галузі сільського господарства та сільської місцевості. Учасниками заходу стали представники Мінагропроду та облдержадміністрації, виробники, переробники, дистриб’ютори, ресторатори, науковці, а також представники кооперативів та асоціацій виробників.

«Під час дискусії учасники семінару обговорили завдання кожної зацікавленої сторони задля збереження і валоризації (підвищення ціни) традиційних продуктів. Також розглянули й переваги колективної діяльності та спільно визначили можливі напрямки дій», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus