Hi-Spec Engineering представила інноваційну причипну косарку-метелик

31 грудня 2016 96 0
Обмежена кількість одиниць нової моделі надійде в продаж вже 2017 р., в 2018 р. компанія планує повноцінний запуск виробництва
agrimachinery.tradeОбмежена кількість одиниць нової моделі надійде в продаж вже 2017 р., в 2018 р. компанія планує повноцінний запуск виробництва

Виробник кормороздавачів і гноєрозкидачів, компанія Hi-Spec Engineering виходить на ринок пасовищно-лугова техніки з інноваційної косаркою-метеликом, яка становить потрійний «ансамбль» з традиційною фронтальної косаркою.

Про це пише Traktorist.com.

За словами представника компанії Hi-Spec Джима Нолана (Jim Nolan), однією з найпривабливіших характеристик нової AutoCut стала висока продуктивність в зчепленні з тракторами середньої потужності.

«Як правило, комбінація фронтальної і двох задньонавісних косарок-плющилок з робочою шириною 9-10 м, вимагає потужності в 8,5 к.с./м тільки на транспортування. Проте, для роботи навіть найширшою моделі нашої компанії буде потрібно не більше 7 к.с./м, в той час як базова модель косарки «потягне» не більше 4,5 к.с. /м,» — розповів Джим Нолан.

Модель AutoCut буде доступна в двох модифікаціях робочої ширини 9,8 м і 10,5 м відповідно. B обох випадках компанія використовує 3,2-метрове ложе з дисками Comer з функцією підсушування трави.

Напівнавісна рама з віссю активного рульового управління і механічним з'єднанням зі шпиндельною бабкою, спроектована спеціально для акуратного виконання розворотів, в першу чергу на розворотній смузі і при русі через проїзні ворота. Гідравлічна підвіска ріжучого апарату, в свою чергу, переносить вагу на раму косарки, розвантажуючи трактор.

У транспортному режимі секції складаються не вгору, а по лінії корпусу трактора, захист секцій при цьому теж складається за допомогою гідравліки, зменшуючи загальну транспортну ширину і забезпечуючи зручний доступ для проведення технічних робіт.

Обмежена кількість одиниць нової моделі надійде в продаж вже 2017 р., в 2018 р. компанія планує повноцінний запуск виробництва.

Виконано за допомогою Disqus