Херсонщині виділили 30 млн грн на зрошення земель

31 березня 2017 89 0
Андрій Гордєєв, голова Херсонської ОДА
gordeev.org.uaАндрій Гордєєв, голова Херсонської ОДА

Очільник області Андрій Гордєєв зазначив, що розвиток зрошення на Херсонщині є одним із пріоритетних напрямків стратегічного плану Уряду та обласної державної адміністрації, йдеться на сайті Херсонської ОДА.

За даними департаменту АПК облдержадміністрації у 2016 році в області збільшено площі зрошувальних земель на 13,5 тис. га, що в підсумку дало результат із забезпечення зрошення на площі 300 тисяч гектарів.

В свою чергу народний депутат України Сергій Хлань зазначив, що саме завдяки спільний роботі депутатів та керівництва ОДА вдалось звернути увагу Уряду та залучити з державного бюджету кошти на відновлення зрошувальних систем загальною сумою 30 млн грн.Він підкреслив, що розвиток аграрного сектору та промисловості мають стати основним джерелом доходів мешканців Херсонщини.

«Аграрний сектор як стратегічна галузь економіки Херсонщини повинен бути в центрі нашої уваги, так як більшість мешканців тією чи іншою мірою пов’язані з сільським господарством, тому ми спрямовуємо максимум зусиль для розвитку цієї сфери», ― підсумував Сергій Хлань.

Виконано за допомогою Disqus