Україна і Корея розширить співпрацю в АПК

5 серпня 2015 30 0
Україна і Корея розширить співпрацю в АПК
24daily.netУкраїна і Корея розширить співпрацю в АПК

Інвестиційні проекти та розширення співпраці в агропромисловому комплексі під час зустрічі обговорили міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко та представники корейської корпорації Daewoo International, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«Ми активно розвиваємо виробництво сільськогосподарської продукції та аграрний бізнес. Наша продукція виходить на світові ринки та користується значним попитом. Міжнародні інвестори вбачають в Україні значний потенціал. Ми бачимо великі перспективи партнерства з корейською корпорацією Daewoo International в аграрному напряму, зокрема в спільних інвестиційних проектах», — зазначив Олексій Павленко.

Також міністр додав, що компанія Daewoo International Corporation є одним з активних учасників аграрного ринку України. Експортує українське зерно, інші продукти в Азію та на Близький Схід.

«Зі свого боку, представники корейської компанії високо оцінили перспективи спільних проектів з українськими аграріями та виявили зацікавленість у продовженні та розширені співпраці», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus