Покерний клуб не належить в.о. голови ДПЗКУ Григоровичу

19 квітня 2017 89 0
Олександр Григорович, в. о. голови правління ДПЗКУ
kurkul.comОлександр Григорович, в. о. голови правління ДПЗКУ

Минулого тижня у онлайн-виданнях з’явилася інформація про так звану причетність в. о. голови ДПЗКУ Олександра Григоровича до покерного клубу, виявленого співробітниками Національної поліції.

Олександр Григорович прокоментував ситуацію «Українським новинам».

«Я всіляко підтримую дії правоохоронних органів, спрямованих на виявлення зловживань співробітниками держкомпаній, в тому числі і ДПЗКУ. Тільки за моєю ініціативою, за результатами внутрішніх службових розслідувань, з жовтня місяця в правоохоронні органи було направлено 17 звернень, за якими розпочато досудове розслідування. Також були ініційовані перевірки і в центральному офісі корпорації », — поінформував Олександр Григорович.

Щодо обшуку, проведеного Нацполіцією на об’єкті який не має відношення до державної корпорації, Олександр Григорович зауважив, що він дійсно є одним з акціонерів компанії, якій належить будівля. Приміщення цієї будівлі здаються в оренду. Крім того, ще на початку 2015 р. право керування цим майном передали компанії-управителю «Юридичній фірмі «Прокопенко, Чуйко і партнери».

«Наскільки мені відомо, одне з приміщень цієї адміністративної будівлі було передано в оренду під кафе. За неправомірну діяльність, виявлену під час обшуку, орендаря, безумовно, буде покарано відповідно до закону», — повідомив Олександр Григорович.

Він також наголосив, що за кілька останніх місяців це вже не перший випадок, коли йому доводиться спростовувати недостовірні факти, поширені у пресі.

На думку в.о. голови ДПЗКУ, ці повідомлення є нічим іншим як наклепом, метою якого є приниження честі, гідності та ділової репутації не лише його особистої, а й корпорації.

У зв’язку з цим, адвокати юридичної компанії «Алєксєєв, Боярчук і партнери» готують позов за фактом поширення недостовірної інформації.

Виконано за допомогою Disqus