BASF проведе серію заходів під гаслом «Традиції плюс інновації»

9 червня 2017 73 0
Соняшник
Kurkul.comСоняшник

Вже третій рік поспіль BASF організовує іміджеві заходи з потужною інноваційною складовою. За 3 р. понад 5000 гостей відвідали ці події, повідомляє SuperAgronom.com.

2016 р. пройшов під гаслом «Мистецтво інноваційних рішень», а в 2015 р. компанія презентувала свої новинки під девізом «Олімпіада інновацій». Усього з 2015 р. BASF вивів на ринок 11 нових засобів захисту рослин, серед яких 5 новинок з «плюсами», та продав 24,3 млн л своєї продукції.

Літні заходи 2017 р. проходять в чотирьох регіонах України. Початок літньому сезону інновацій поклав День поля 25 травня на базі ДП «ДГ «Асканійське» в Херсонській області, а 7 червня експерти компанії зустрілися з аграріями в с. Тарасівка Черкаської області.

Наступний захід відбудеться 14 червня в новому агроцентрі на Полтавщині, в с. Великі Сорочинці. Завершиться серія іміджевих подій 21 червня Днем поля в с. Денисівка Хмельницької області. Чотири масштабні заходи в інтерактивному форматі об’єднують експертизу представників компанії BASF і передових агрогосподарств по всій країні, створюють платформу для обміну досвідом, спільного пошуку рішень і подальшого розвитку технологій вирощування і захисту посівів.

Втілюючи в життя гасло 2017 р., BASF анонсував одразу два нових препарати — Архітект® на соняшнику і Акріс® на соняшнику і кукурудзі. Із запуском Архітект® компанія відкриває новий сегмент на ринку ЗЗР. Це перший препарат на соняшнику, який поєднує потужну дію регулятора росту із фунгіцидними властивостями. Він не тільки зменшує ураження хворобами рослин, але й сприяє їх здоров’ю та силі, щоб аграрії зібрали якісний і вищий урожай. Україна стала пілотною країною, яка запускає Архітект® та пропонує аграріям оцінити його переваги і надійний захист на полях.

Ще одним високоефективним гербіцидом для захисту соняшника і кукурудзи стане Акріс® — препарат проти широкого спектру однорічних злакових і дводольних бур'янів з подовженою ґрунтовою дією. Він має тривалий ефект, стримує появу наступної хвилі бур’янів і працює навіть в умовах недостатнього зволоження.

«BASF невпинно займається пошуком рішень, завдяки яким компанія разом з аграріями щоразу ефективніше відповідають на сільськогосподарські виклики. Я вірю, що з новими науковими розробками і постійною консультаційною підтримкою з боку BASF фермери і надалі збиратимуть максимально високий здоровий урожай і будуть впевненими у сталому розвитку їхнього бізнесу сьогодні і в майбутньому», — підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу.

Загалом під час Днів поля експерти BASF приділили увагу захисту основних польових культур в Україні — соняшнику, кукурудзи, пшениці, ячменю, сої та ріпаку. При цьому низку вже знайомих аграріям продуктів, які добре зарекомендували себе на полях, доповнили новинки 2017 року зі словом «плюс» у назві, що вказує на додаткові переваги їх застосування. Серед цих рішень — система Clearfield® Plus з гербіцидами Євро-Лайтнінг® Плюс та Пульсар® Плюс, фунгіциди Адексар® СЕ Плюс та Рекс® Плюс, гербіцид Кельвін® Плюс і регулятор росту Регаліс® Плюс.

Виконано за допомогою Disqus