BASF запускає новий проект в Україні — дитячу хімічну лабораторію

25 жовтня 2017 68 0
Дитяча хімічна лабораторія BASF Kid's LAb
BASFДитяча хімічна лабораторія BASF Kid's LAb

Компанія BASF запускає в Україні проект BASF Kids’ Lab, сучасну інтерактивну освітню програма з хімії для дітей віком 6-12 років, про це повідомляє SuperAgronom.com.

Цьогоріч в межах Kids’ Lab стартувала нова глобальна програма під назвою «Clever Foodies», яка триватиме з 17 жовтня до кінця 2017 р. на базі музею популярної науки і техніки «Експериментаніум». А у 2018 р. на дітей чекатимуть нові цікаві експерименти. 

Завдяки цьому проекту у школярів з’являться нові можливості для навчання, вони можуть відкрити для себе хімію через практичний, експериментальний підхід. Крім того, програма сприяє популяризації наукових досліджень і розробок.

«Ми дуже раді, що відтепер в Україні є проект BASF Kids’ Lab, з яким компанія прагне викликати в дітей інтерес до науки і щире захоплення хімією, яка може творити справжні дива. Ми віримо у цю програму, що відкриває можливості для навчання і заохочує дітей до відкриттів. В майбутньому вони можуть стати справжніми вченими, які добре розуміють, як влаштований світ, як зробити наше життя кращим і своїми винаходами викликати подив «Вау!» на свою адресу. А ще — це може бути кожен з тих, хто колись уперше познайомився з хімією у лабораторії BASF Kids’ Lab, у світі чи в Україні», — говорить генеральний директор BASF в Україні Андреас Лір.

Сьогодні BASF Kids’ Lab відкриває двері для юних вчених у понад 40 країнах світу — серед яких Китай, США, Австралія, Сінгапур, Індія, Японія та низка країн Європи. У 2017 р. Україна долучилася до близько 10 країн, де Kids’ Lab проходить уперше.

Щоб дістатися віртуальної лабораторії, треба пройти за посиланням і зареєструватися. Крім того, це чудова нагода потренувати знання іноземних мов, якими представлений проект — зокрема, англійської чи німецької.

 

Виконано за допомогою Disqus