AGRITECHNICA 2022

Якою буде AGRITECHNICA 2022: огляд-анонс найбільшої у світі агровиставки

4 грудня 2021 473 0

Залишилось кілька тижнів до новорічних свят, і в повітрі вже відчувається запах Різдва. Проте це означає, що до найбільшої у світі виставки сільськогосподарської техніки теж залишилося обмаль часу. AGRITECHNICA 2022 пройде з 27 лютого по 5 березня, тож якщо ви плануєте відвідати її, щоб на власні очі побачити новинки від світових виробників сільгосптехніки, або ще вагаєтеся, їхати чи ні — цей матеріал допоможе вам остаточно визначитися.

За повідомленням DLG (Міжнародна асоціація сільського господарства та продовольства), яка є організатором заходу, інтерес відвідувачів ще за п’ять місяців до початку виставки був дуже високий — згідно з результатами опитування, 94% респондентів із різних країн планують відвідати виставку.

Головною темою AGRITECHNICA 2022, яка відбудеться у виставковому комплексі Ганновера, стане «Green Efficiency — inspired by solutions» («Зелена ефективність — натхненна рішеннями»). Вибір теми зумовлений актуальними викликами, що сьогодні стоять перед сільгоспвиробниками. Як сільське господарство зможе виробляти продовольство, корми, сировину та енергію екологічно та ефективно?

Нові відкриття, соціальні очікування та зміна природних умов ставлять під сумнів теперішні методи виробництва та визначають нові, а в деяких випадках і додаткові цілі для сільськогосподарського виробництва. Головна мета — забезпечити зростання продуктивності, водночас знижуючи витрати та інтенсивність, а також захищаючи навколишнє середовище та природу.

Читати за темою: Amazone на Agritechnica-2019: світова прем’єра інновацій

Відвідувачів чекає виставкова і ділова програма за участю лідерів ринку та провідних експертів галузі. Очікується орієнтовно 2 тис. експонентів із 50 країн у 21 павільйоні на площі 378 тис. м2.

До слова, у минулій виставці, яка відбулася у 2019 році, взяли участь понад 2,8 тис. учасників із 51 країни, а площа, на якій розташовувалися 23 павільйони, займала майже 394 тис. м2.

Виставкові розділи AGRITECHNICA 2022

  • Трактори
  • Зернозбиральні комбайни, жниварки
  • Кормозбиральні комбайни, подрібнювачі
  • Збиральна техніка для коренеплодів, картоплезбиральна техніка, бурякозбиральна техніка
  • Транспортна техніка
  • Техніка для обробки та підготовки ґрунту до посіву
  • Сівалки та посадкова техніка
  • Техніка для внесення органічних добрив
  • Техніка для захисту рослин, обприскувачі
  • Меліорація, техніка для зрошення
  • Косарки та прес-підбирачі
  • Доробка, транспортування, консервування та зберігання врожаю

Стенд виробника Schmotzer на AGRITECHNICA 2019

  • Насіння, засоби захисту рослин, добрива
  • Сільськогосподарське програмне забезпечення та технології точного землеробства
  • Кормозмішувачі
  • Техніка для лісового господарства
  • Техніка для комунальних служб / догляду за ландшафтом
  • Техніка для овочівництва, плодівництва та інших спеціальних культур
  • Міністерства, об’єднання та інші організації
  • Консалтинг та фінансування
  • Продаж сільгосптехніки б/в
  • Шини та колеса
  • Устаткування для майстерень.

Читати також: Agritechnica 2019: світова прем'єра новинок LEMKEN

Ділова програма AGRITECHNICA 2022

У розділеній на шість частин діловій програмі Agritechnica, зокрема «Обробка ґрунту та сівба», «Зрошення», «Добрива», «Захист рослин», «Збирання та післяжнивний менеджмент», «Цифрові платформи», експерти дадуть відповіді на центральні питання світового рослинництва та міжнародної аграрної техніки.

Для аграріїв

DLG-Spotlights: Теми обробітку/посіву, зрошення, внесення добрив, захисту рослин, збирання/управління після збору врожаю та цифрових платформ/додатків.

DLG-Talk Technology: критичний погляд на тенденції, зміну умов праці та майбутні концепції.

DLG-AgrifutureLab: стартапи аграрної галузі презентуватимуть свої ноу-хау.

Міжнародні теми сільського господарства: адаптація до виробництва та кліматичних тенденцій у сільськогосподарських регіонах всього світу. Міжнародні організації та компанії шукатимуть спільні рішення.

AGRITECHNICA Innovation Award: у рамках виставки відбудуться також три церемонії нагородження — Agritechnica Innovation Award, Systems&Components Trophy та DLG Agrifuture Concepts, яка вручатиметься вперше. Цими нагородами відзначаються не тільки готові до виведення на ринок для масового використання техніка та обладнання, системи і компоненти, а й концепції та проєкти винаходів. Незалежна комісія оцінить близько 300 поданих інновацій та вручить золоті й срібні нагороди.

Читати ще: Agritechnica 2017. Прогуляємося виставкою разом?

TRADE & WORKSHOP

Міжнародний дилерський центр: місце зустрічі національних та міжнародних дилерів для обміну думками і дискусій.

Workshop live: все, що потрібно знати про торгівлю сільськогосподарськими машинами та майстерні — для школярів до 10 років, їхніх вчителів і батьків.

Для інженерів

Системи та компоненти Future Lounge: тут експертні розмови будуть зосереджені на системах, модулях, компонентах та аксесуарах для сільськогосподарської техніки й суміжних галузей промисловості.

Системи та компоненти Trophy — Engineers' Choice: інженери з розробки сільськогосподарської техніки будуть вручати нагороди за інноваційні системи та компоненти.

Технічний форум «Системи та компоненти», який також є галузевим місцем зустрічі та платформою B2B для постачальників сільгоспмашинобудівної промисловості, доповнить програму Agritechnica.

Для молодих професіоналів

День молодих фермерів: день для наступного покоління. Молоді професіонали, а також таланти галузі обмінюватимуться думками і презентуватимуть свої ідеї на сцені (у цифровому форматі та на виставковому майданчику).

Кампус і кар’єра: платформа для роботи, кар’єри та орієнтації (в цифровому форматі й на території виставки).

Майстерня в прямому ефірі: дізнайтеся про професії у дилерів сільськогосподарської техніки та в майстернях.

Agritechnica digital — цифровий вимір виставки

Цифрова інформаційна програма Agritechnica digital доповнить виставку, вона стартувала у листопаді цього року на платформі DLG-Connect. Agritechnica digital надасть експонентам та відвідувачам додаткову бізнес-платформу, яка поєднає враження від «живої» виставки з доступом до цифрової інформаційної платформи заходу.

Читати за темою: АгроЕкспедиція Agritechnica 2017 Онлайн

Презентації компаній та продуктів від усіх експонентів Agritechnica можна знайти у галузевому каталозі платформи DLG-Connect. Учасники виставки представлять свої рішення і техніку у прямих трансляціях та зможуть значно розширити клієнтську мережу. Доповнює це все можливість нетворкінгу на актуальні теми та індивідуальні пропозиції за інтересами через аудіо, відео й чати, дискусійні клуби у віртуальних кафе.

Щоб не загубитися серед величезної кількості стендів (що цілком ймовірно), варто скористатися схемою, де організатори розмістили інформацію про розташування тематичних майданчиків та учасників на них.

План-схема AGRITECHNICA 2022

Квитки та вартість

Цього року не буде можливості придбати квиток на місці, тож необхідно заздалегідь подбати про замовлення квитків online.

E-Preview денний квиток — 67.00 €

Попередній перегляд завжди проводиться в перші два дні виставки та в першу чергу призначений для дилерів сільськогосподарської техніки, топ інвесторів та торгової преси.

AGRITECHNICA 2019

Звичайний денний квиток — 23.00 €

Пільговий денний квиток — 15,00 €

Учні/стажисти, студенти, пенсіонери та особи з інвалідністю можуть придбати пільговий квиток, який буде дійсним лише за наявності посвідчення студента, пенсіонера чи особи з інвалідністю. Тож не забудьте взяти його з собою при вході на виставку.

Для груп вартість квитків буде нижчою на 2–3 €.

Через складну епідеміологічну ситуацію з COVID-19 виставку, що мала відбутися у 2021 році, перенесли. І ось вже зовсім скоро стенди AGRITECHNICA 2022 заповняться відвідувачами, спраглими до спілкування та до новинок сільгосптехніки. Тож слідкуйте за нашими новинами, адже усе найцікавіше з AGRITECHNICA 2022 ми неодмінно вам розповімо і покажемо!

© Андрій Яцина, Kurkul.com, 2021 р.

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою