Реєстрація в Першому Зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання триватиме ще 2 дні

8 лютого 2019 44 0
Реєстрація в Першому Зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання триватиме ще 2 дні
Kurkul.com

До кінця реєстрації команди для участі в Першому Зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання від FarmForesight і Kurkul.com залишилося 2 дні. Подавати свою заявку можуть як команди, що представляють аграрні компанії, дистриб'ютори, виробники насіння, ЗЗР, добрив, сільгосптехніки, так і збірні команди. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму за посиланням.

Нагадаємо, що Перший Зимовий чемпіонат аграрного бізнес-моделювання пройде в онлайн-режимі з 11 по 22 лютого, а 28 лютого в Києві відбудеться фінал.

Читайте більше: Вперше в Україні буде визначено ЧЕМПІОНА в агробізнесі

У фінальному батлі зустрінуться 4 команди, які стали лідерами турнірної таблиці, яка буде доступна онлайн на сайтах Latifundist.com і Kurkul.com.

Наразі свої заявки подали як представники найбільших агрохолдингів України з ТОП-10 латифундистів України, так і виробники насіння, фермери, студенти аграрних вузів.

Правила та етапи участі в чемпіонаті прості:

І Етап     

Включно до 10 лютого потрібно подати заявку від команди (3-5 чоловік) на участь у грі. Для цього потрібно зареєструвати облікові записи в FarmForesight для всіх учасників команди і заповнити форму додавання команди для участі в Чемпіонаті.

У вас залишилося два дні до подачі заявки!

II Етап

З 11 по 22 лютого зіграйте мінімум 5 ігор на всю команду, щоб потрапити в рейтинг команд. Всі учасники турніру матимуть можливість грати звичайні тренувальні сесії і сесії чемпіонату, в яких будуть визначені однакові умови для всіх. Кожна повністю зіграна сесія чемпіонату буде записуватися в загальному заліку команди.

Кожна команда покаже свою ефективність, моделюючи такі процеси:

  • сівозміну і планування витрат;
  • управління запасами ТМЦ;
  • управління польовими операціями, що передбачає внесення насіння добрив і ЗЗР;
  • управління фінансами підприємства;
  • продаж готової продукції (спот, форварди).

Результати оцінюються за основними параметрами: ефективність (повернення капіталу рентабельність) і EBITDA на гектар.

III Етап

28 лютого лідери рейтингу зустрінуться у фінальному протистоянні за першість і завоювання титулу «Онлайн чемпіон України в агробізнесі».

Команда переможців отримає повернення капіталу в п'ятикратному розмірі в сумі $10 тис.

«Ми з командою докладемо максимум зусиль, щоб допомогти кожному розібратися з симуляцією і знайти для себе новий інструмент навчання, ну і, звичайно, битися в чемпіонаті. Ми створили відео тур і вікі по грі. Але якщо є будь-які питання — ми на зв'язку. Удачі команд. Дякую за вашу підтримку і відкритість», — нагадує засновник FarmForesight Олександр Ейне.

 

Корисна література для учасників

 Довідка

Агробізнес симулятор FarmForesight являє собою унікальний продукт, створений на стику аграрної статистики, IT-технологій, ігрової індустрії і бізнес-моделювання.

Це бізнес-моделювання управлінських і аграрних рішень в рослинництві на всіх етапах від планування сівозміни до збуту продукції.

Модель заснована на статистичних даних з усієї України за 20 років, аналітичних алгоритмах і причинно-наслідкові зв'язки, а також експертній думці аграріїв.

Простий сучасний дизайн і гейміфікація дають можливість прийнмати управлінських рішень фахівцями будь-якого рівня.

Виконано за допомогою Disqus