Väderstad визнали кращою компанією-роботодавцем року

3 грудня 2019 81 0
Väderstad визнали кращою компанією-роботодавцем року
Kurkul.comVäderstad визнали кращою компанією-роботодавцем року

Дослідне агентство Universum визнало Väderstad «Компанією з найкращим брендом роботодавця». У той же час виробник сільгосптехніки отримав відзнаку «Краща компанія для кар'єри 2020» і увійшов у топ-15 кращих роботодавців Швеції за результатами національного опитування.

Про це повідомляє прес-служба Väderstad.

Сімейне підприємство Väderstad, розташоване в Остерготланді, налічує понад 1500 співробітників по всьому світу і продовжує успішний розвиток. Компанія розширюється і тільки за останній рік прийняла на роботу 100 нових співробітників. Премія «Кращий бренд роботодавця» присуджується підприємствам, які активно залучаються до питання брендингу роботодавця і пропонують хороші можливості кар'єрного росту і розвитку для своїх співробітників.

«Звичайно, ми дуже раді цій нагороді. Ми — компанія з високими темпами інновацій. Ми прагнемо, щоб більше потенційних співробітників знали, наскільки цікаво працювати в Väderstad. Тут підприємницька і технічна сфери застосування професійних компетенцій прекрасно поєднуються з величезними можливостями розвитку», — сказала віце-президент з управління персоналом Väderstad Анніка Франзен.

Національне опитування «Кращі роботодавці Швеції» проводиться щорічно компанією Universum. Це дає співробітникам можливість оцінити свого роботодавця на основі різних критеріїв і показників, які вони асоціюють з компанією. У цьому році Väderstad піднявся в опитуванні з 18-го на 15-е місце.

«Компанія Väderstad приділяє велику увагу питанням зміцнення бренду компанії, як роботодавця Цей підхід активно підтримується керівництвом. Це одна з компаній в Швеції, яка працює в даному напрямку найдовше. У своїй роботі з питань залучення співробітників вони демонструють широкий спектр можливостей для розвитку персоналу. Компанія Väderstad показала прекрасне поєднання передових інновацій та фокусування на продажах і маркетингу. Багато хто вважає, що вона є прикладом для наслідування», — обґрунтували журі конкурсу Universum.

Той факт, що Väderstad є одним з найпривабливіших роботодавців для студентів і професіоналів, підтверджує і те, що компанія п'ятий рік поспіль отримує відзнаку «Краща компанія для кар'єри 2020». Цією нагородою щорічно удостоюються 100 роботодавців Швеції.

Нагадаємо, система контролю висіву SeedEye Väderstad стала доступною для нових моделей сівалок.

«Ми бачимо, що Väderstad досягла значних успіхів у своїй роботі над брендом роботодавця, завдяки орієнтованим на інновації і цілеспрямованим співробітникам, які працюють в неформальному робочому середовищі. Väderstad, максимально націлена на розвиток своїх співробітників і увагу до них, була названа однією з кращих компаній для побудови кар'єри серед підприємств Швеції на період до 2020 р.», — зазначається в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus