KWS придбав італійську селекційну компанію з виробництва томатів

12 березня 2021 29 0
KWS придбав італійську селекційну компанію з виробництва томатів
Kurkul.com

Компанія KWS SAAT SE (материнська компанія «КВС-УКРАЇНА») консолідує розширення свого нового бізнесу з виробництва насіння овочевих культур з придбанням компанії Geneplanta S.r.l. (м.Ночето, Італія). Повідомляє пресслужба компанії KWS.

Згідно з повідомленням, компанія заснована у 2011 р., спеціалізується на розведенні, виробництві й продажу сортів томатів. Основні торгові площі компанії розташовані в Італії та Мексиці.

Крім того, весь бізнес Geneplanta буде інтегрований в бізнес-підрозділ KWS з овочів. Придбання було завершено 9 березня 2021 р.

«З впровадженням Geneplanta ми отримали доступ до високоефективного генетичного матеріалу і зможемо значно прискорити розвиток наших власних програм з розведення помідорів у всьому світі», — розповів керівник овочевої бізнес-одиниці KWS Пол Дегріф.

Відзначається, що KWS розвиває власний бізнес з виробництва насіння овочевих культур, використовуючи підхід, заснований на органічному зростанні, що доповнюється відповідними придбаннями і продажем ліцензованих сортів.

Читати за темою: 

Виконано за допомогою Disqus