Названо переваги системи AgroОnline для менеджменту техпарку господарства

2 квітня 2021 42 0
Названо переваги системи AgroОnline для менеджменту техпарку господарства

На прикладі господарства Grano Group, що на Чернігівщині, показано переваги системи AgroОnline для менеджменту техпарку. Про те, яке обладнання встановлювали на техніку розповів Віктор Боровик, засновник і операційний директор компанії AgroОnline, у матеріалі «Віктор Боровик: Система AgroOnline у дії — модернізуємо господарство на прикладі Grano Group» на Кurkul.com.

«Спочатку встановлювали GPS трекери, датчики рівня пального, датчики урожайності, а зараз плануємо ще встановити карти-зчитувачі механізаторів, щоб фіксувати їхній робочий час, заправки тощо. Уже встановлене обладнання дає можливість автоматично закривати виконані роботи в полі: автоматично рахується площа, витрати пального та інформація про врожайність», — зазначив він.

Читати також: Електронний документообіг підвищить рентабельність агропідприємства — експерт

За словами Віктора Боровика, поки ще не встановили карти-зчитувачі механізаторів, диспетчеру доводиться вручну «підтягувати» дані, хто саме працював на тій чи іншій ділянці і на якій техніці для нарахування заробітної плати. Проте такі датчики встановлювали не на весь техпарк, оскільки частину техніки в господарстві орендують.

«Хочу зазначити, що ми знайшли кореляцію між картографією урожайності та індексами водного стресу і зараз на посівну готуємося формувати вже карти завдання для точного висіву з різними нормами. Коли карти завдання будуть сформовані, вони завантажуються в техніку, яка виконує всі операції, а звіт вивантажується в систему АгроОnline, де ми можемо побачити різницю між тим, що запланували, й тим, що вийшло по факту», — розповів фахівець.

За безкоштовною консультацією стосовно впровадження системи звертайтеся за тел. 067-508-45-51 (Іванна). Отримати безкоштовну персональну презентацію системи можна отримати за посиланням.

Читати за темою: Фахівець розповів, як організувати роботу із зембанком за допомогою AgroОnline

Виконано за допомогою Disqus