Названо переваги сульфату амонію українського виробництва

20 квітня 2021 138 0
Названо переваги сульфату амонію українського виробництва
Kurkul.com

На заводі компанії «Українські мінеральні добрива» сульфат амонію проходить два ступені очищення. Продукт має підвищену міцність гранул, що не поступаються кращим світовим зразкам за хімічним складом, розміром, розсипчастістю та швидкістю розчинення. Про переваги сульфату амонію українського виробництва йдеться у матеріалі «Український сульфат амонію: Коли своє — не значить гірше?» на Kurkul.com.

Зазначається, що у виробництві використовується багаторівнева система контролю якості сировини й готового продукту. Упродовж зміни неодноразово контролюються основні показники, важливі для технології виробництва і для якості готового продукту — наприклад, відсоток вологості та міцність гранули. Усі заміри проводяться у власній лабораторії.

Читати також: В Україні відновили процедуру видачі дозволів на ввезення зразків ЗЗР

«Відсутність токсичних компонентів та важких металів у продукції підтверджено висновками швейцарської компанії SGS, українських лабораторій і наукових інститутів», — йдеться у матеріалі.

Виробництво мінеральних добрив дозволило підприємству переробляти сировину на місці в готовий до використання гранульований продукт, замкнувши виробничий цикл в Україні та скоротивши транспортні витрати, а отже, і собівартість продукту. Крім того, це дозволило підвищити оперативність відвантаження продукції

«Наразі компанія працює над вдосконаленням стандартного продукту і планує вивести лінійку адаптованих до індивідуальних вимог добрив з вмістом азоту, фосфору, калію, сірки, різних мікроелементів, органічних добавок і модифікаторів», — зазначають в компанії виробника.

Читати за темою: Рівнеазот з початку року майже на 40% збільшив виробництво міндобрив

Виконано за допомогою Disqus