Проблема ліцензування пального залишається відкритою — Чайківський

18 травня 2021 76 0
Проблема ліцензування пального залишається відкритою — Чайківський
istockphoto.com

Для вирішення ситуації з ліцензуванням пального свого часу пропонувалося 5 варіантів, проте ця проблема залишається відкритою. Про це розповів Іван Чайківський, народний депутат України, член депутатської групи «Партія «За майбутнє», секретар Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, в інтерв'ю «Іван Чайківський: Щоб в Україні не було аграрних «пожеж», уряду слід прописати аграрну політику на 15- 20 років вперед» на AgroPolit.com.

За його словами, на одному із засідань аграрного комітету був присутній перший заступник голови податкової служби, який розбирався з проблематикою питання разом з аграрними депутатами.

«Я так розумію, що вони неформально дали можливість аграріям посіяти і не штрафували за порушення з ліцензуванням, адже хліб необхідно сіяти. Наразі більшість аграріїв нічого не роблять, тому що ця проблема знову постане. Як уникнути цього? Слід чесно пройти процедуру ліцензування з дотриманням всіх вимог, впорядкувати всю необхідну документацію», — заявив Іван Чайківський.

Читати також:

Виконано за допомогою Disqus