KMZ Industries і Variant Agro Build представлять найсильнішу продуктову лінійку на ринку

31 травня 2021 46 0
KMZ Industries і Variant Agro Build представлять найсильнішу продуктову лінійку на ринку
Kurkul.com

У кінці квітня ринок потрясла новина — два великих виробники елеваторного обладнання — KMZ Industries і Variant Agro Build — оголосили про злиття. За рахунок обміну кращими розробками компанії отримають найсильнішу продуктову лінійку на ринку. Про це розповів заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries Борис Рибачук у матеріалі «KMZ Industries і Variant Agro Build: сплав колишніх конкурентів» на Elevatorist.com.

За словами Бориса Рибачука, нове підприємство планує вдосконалити лінійки обладнання.

Якщо KMZ Industries і до угоди виробляв повний комплекс елеваторного обладнання (силоси, зерносушарки Brice-Baker і ДСП, очисне обладнання, транспортне та допоміжне), а також має власні монтажні бригади і підрозділ автоматизації елеваторного обладнання, то Variant Agro Build виробляв лише силоси і транспорт.

«Якщо говорити саме про лінійки силосів і транспортне обладнання компаній, то вони мають відмінності», — сказав експерт.

Читайте також: Злиття Variant Agro Build і KMZ Industries дасть об’єднаній компанії стабільнішу собівартість елеваторного обладнання — Шуфані

За словами Бориса Рибачука, на поточний момент замовники можуть придбати обладнання обох торгових марок: KMZ Industries і Variant Agro Build.

«Є клієнти, які хочуть продовжувати купувати обладнання з конструктивом Variant Agro Build. У них залишиться ця можливість. Надалі, з урахуванням напрацювань кожного заводу, буде створена поліпшена лінійка силосів і транспортного обладнання. У обох компаній є безліч відмінних рішень. Конструктори об'єднаного KMZ Industries вже працюють над її створенням», — пояснив Борис Рибачук.

За його словами, KMZ Industries, як і раніше, залишається виробником усього комплексу елеваторного обладнання: від силосів і зерносушарок — до очисного і допоміжного обладнання, але тепер перевагами монтажу обладнання силами власних монтажних бригад зможуть скористатися набагато більше замовників. Вони також зможуть і автоматизувати елеватор силами відповідного підрозділу KMZ Industries.

«Крім того, у об'єднаної компанії з'явиться більше можливостей в R&D. Клієнти побачать від нас незабаром новинки. Об'єднання дозволить швидше розвиватися, ніж якби кожна з компаній робила це окремо», — впевнений заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries.

Виконано за допомогою Disqus