Об'єднані Variant Agro Build і KMZ Industries стануть беззаперечним лідером на ринку — едвайзер

7 червня 2021 40 0
Об'єднані Variant Agro Build і KMZ Industries стануть беззаперечним лідером на ринку — едвайзер
Kurkul.com

На те, щоб переговори двох компаній «Карлівський машинобудівний завод» та «Варіант Агро Буд» відбулися і сторони 29 квітня 2021 р. підписали угоду, пішло близько 1,5 року. Про те, хто став едвайзерами угоди, йдеться у новому матеріалі «У кулуарах: Як відбувалося злиття KMZ Industries і Variant Agro Build» на Latifundist.com.

Так, з боку сім'ї Шуфані едвайзерами угоди зі злиття KMZ Industries і Variant Agro Build стали керуючі партнери інвестиційної компанії Fortior Capital Олександр Камишин і Микола Нестеренко.

«Олександр глибоко знає цю тему, і він розумів, навіщо потрібно це об'єднання з точки зору якіснішого просування на ринку. Він особисто мене консультував, як правильно здійснити злиття з конкурентом, на сьогодні з партнером. Тому ми провели, я вважаю, досить хорошу роботу для того, щоб зробити це об'єднання комфортним і безпечним для всіх», — зазначив Данііл Шуфані, співвласник Variant Agro Build.

Читати також: KMZ Industries і Variant Agro Build представлять найсильнішу продуктову лінійку на ринку

Своєю чергою керуючий партнер інвесткомпанії Fortior Capital (агрокомпанія Grano Group, фонд AgTech Farm, медіахолдинг Latifundist Media) Олександр Камишин зазначив, що українському ринку потрібні сильні технологічні рішення і команди в елеваторному секторі.

«Я радий, що мої знання і досвід в ринку допомогли організувати цю угоду. Таке об'єднання вигідно і «Варіант Агро Буд», і KMZ Industries. В результаті злиття виходить компанія беззаперечний лідер ринку з глибокою технологічною експертизою і сучасним парком обладнання на ринку», — зазначив він.

На думку керуючого партнера інвесткомпанії Fortior Capital Миколи Нестеренка, для елеваторного ринку це найважливіша угода за багато років.

«Насправді навіть на рівні країни це важлива угода. Я був учасником найбільших злиттів в інших секторах економіки. Зазвичай такі процеси дають дуже сильне прискорення всієї галузі. Упевнений, що із системним підходом, який є у компаній, ми побачимо ефект в найближчі роки», — підсумував фахівець.

Читати за темою: В Україні виробники елеваторного обладнання зробили великий стрибок у розвитку — Носок

Виконано за допомогою Disqus