Feodal.Online проведе для фермерів розіграш сертифікатів на суму майже 250 тисяч грн

11 червня 2021 38 0
Feodal.Online проведе для фермерів розіграш сертифікатів на суму майже 250 тисяч грн
Feodal.Online

Компанія Feodal.Online на щорічній виставці Agroshow Ukraine до святкування Всеукраїнського дня фермера, яка відбудеться 16-18 червня у Черкасах, розіграє 9 сертифікатів на проведення безкоштовного автоматизованого аудиту земельного банку в системі Feodal.land на загальну суму близько 250 тис. грн. Про це повідомив Андрій Дем’янович, засновник і керівник компанії Feodal.Online, інформує Kurkul.com.

«Наша команда підтримує свідомий підхід до земельного аудиту. Саме тому ми надаємо можливість провести аудит безкоштовно, аби фермери змогли зрозуміти цінність системи Feodal.Land», — розповів Андрій Дем’янович. 

Розіграш головного призу відбудеться під час фермерських змагань «бої за паї» з 16-18 червня кожного дня о 12:00.  Переможці отримають сертифікати на безкоштовне проведення аудиту у системі трьох, двох і одного КОАТУУ (межі колишніх сільських рад). 

Участь у грі може взяти кожен фермер якого цікавить аудит та облік земельного банку! Сертифікат надаватиметься в одні руки.

Читати також: Експерт назвав переваги реєстрації договорів оренди перед відкриттям ринку землі

Андрій Дем’янович додав, що Feodal.Land — це система обліку та аудиту з візуалізованим земельним банком, наповнена структурованими даними з Державної кадастрової карти (ДЗК) і Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРПНМ). В системі користувач може контролювати строки договорів оренди, моніторити земельний банк конкурентів, бачити свої ризики обробітку і технічні втрати, а також швидко завантажувати будь-яку інформацію з реєстрів в Excel.

«Користувачу достатньо натиснути на будь-яку земельну ділянку, аби передивитись всю інформацію про неї з сучасних державних реєстрів, а також побачити аналітику, звіти, дашборди та багато іншого функціоналу для зручного управління земельним банком», — акцентував експерт.

Зазначається, що стенд компанії Feodal.Online буде знаходитись одразу біля входу в Фестиваль інновацій  (місце №1). 

З будь-яких питань щодо аудиту звертайтесь за тел.:  093-145-32-46.

Читати також: Аудит земельного банку став доступний фермерам в одній системі

Виконано за допомогою Disqus