Фермер назвав найефективніший метод боротьби із посухою

21 вересня 2021 254 0
Фермер назвав найефективніший метод боротьби із посухою

Останніми сезонами кліматичні умови все частіше провокують сильні засухи, особливо на Півдні. Найефективніший метод боротьби з посухою — це встановлення дощувального обладнання. Таку думку висловив керівник ТОВ «АДЕПТ-АГРО» Григорій Бахметьєв в матеріалі в матеріалі «Інвестиції у зрошення окупляться за три роки» на Kurkul.com.

З його слів, дефіцит вологи згубно впливає на розвиток культур, а також на кількість та якість врожаїв. Тому в господарстві прийняли рішення оновити зрошувальне обладнання.

«Було таке, що і 2,5 т/га пшениці отримували. Це робота собі в збиток. Вирішили замінити обладнання на більш сучасне та ефективне, аби отримувати прогнозовані врожаї і мінімізувати вплив погодних умов», — пояснив аграрій.

На підприємстві вагались, яку саме зрошувальну систему обрати і зупинились на Variant Irrigation.

«Я мав на меті знайти постачальника з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Саме таким виявилось обладнання компанії Variant Irrigation. Менеджери компанії зарекомендували себе, як  професіонали з правильним підходом до клієнта. Ще один не менш важливий фактор вибору — державна компенсація 25% від вартості обладнання», — акцентував керівник господарства.

Читайте також: Озвучено, за скільки часу окупиться встановлення дощувальної системи

Виконано за допомогою Disqus