В Україні продовжує дорожчати пшениця — огляд за 1 грудня від Zernotorg.ua

1 грудня 2021 13821 0
В Україні продовжує дорожчати пшениця — огляд за 1 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта           

Станом на 1 грудня в українських портах вартість пшениці продовольчої та фуражної продовжує зростати, а от ціна кукурудзи навпаки знизилась і тепер становить в Миколаївському порту — 7676 грн/т, а в портах Одеської обл. — 7 659 грн/т. До того ж стабілізувалась вартість ячменю.

Ціна соняшнику в портах Одещини продовжує зрости. Відучора культура подорожчала ще на 200 грн/т і наразі її вартість становить 19 800 грн/т.

До речі, щоб зрозуміти процес формування ціни кукурудзи для фермерів на освітній платформі Культиварій стартує новий курс «Цариця Полів. Тож, якщо ви хочете поглибити знання та дізнатись, коли найвигідніше продавати зерно, то переходьте за посиланням та реєструйтесь

Читайте також: Солодку кукурудзу вітчизняної селекції вирощуватимуть в Європі

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

Виконано за допомогою Disqus