Ціни на с/г продукцію — огляд за 27 січня від Zernotorg.ua

27 січня 2022 5902 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 27 січня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта             

В Україні від початку тижня дорожчають зернові. Так, в порту Миколаєва пшениця 2 класу та пшениця фуражна додали 100 грн/т, кукурудза — 150 грн/т.

В портах Одеси також росте ціна пшениці та кукурудзи. Наразі вартість продовольчого зерна знаходиться на позначці 9 271 грн/т. Фуражна пшениця коштує 8 667 грн/т, кукурудза — 7 986 грн/т.  

Нагадаємо, потенційне вторгнення сусідньої Росії в Україну буде відчуватися на ряді ринків, від цін на пшеницю та енергоносії, до доларових облігацій та активів.

Також експерти зазначають, що продовження російсько-українського конфлікту може призвести до продуктового дефіциту у всьому світі.

 Читайте також: Собівартість сушки кукурудзи виросла в 3-4 рази — експерт

Ціни на зернові та олійні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus