Реклама

OKKO Group купує частку компанії відомого тернопільського аграрія

17 травня 2024 166 0
Фермерське господарство «Гадз» — Farm Gadz
FacebookФермерське господарство «Гадз» — Farm Gadz

OKKO Group купує частку в капіталі «Укрполфрукт» та «Гадз-Агро» відомого тернопільського аграрія Петра Гадза.

«Кажуть: «Всьо продав!». Нічого не продав! Заспокойтеся всі. Ніхто нічого не вимагав. Спільно інвестуємо, створюємо робочі місця, розвиваємо цей край», — розповів для Latifundist.com Петро Гадз.

Аграрій розповів, що представники ОККО приїжджали до нього три роки поспіль. Говорили про будівництво трьох переробних заводів із виробництва газу, електроенергії тощо.

«Вони запропонували мені хорошу угоду 50 на 50 для того, щоб інвестувати у серйозні проєкти: глибока переробка сої, кукурудзи, гною і ще багато проєктів, пов'язаних із тваринництвом. Я думав, радився з родиною. У нас же родинний бізнес. Ми подивилися, що компанія «біла», компанія розвивається, підтримує нашу економіку і прийняли рішення, яке я вважаю правильним», — пояснив Петро Гадз.

Суму угоди аграрій не назвав. Але принагідно уточнив, що OKKO GROUP «зайшла з інвестиціями» і ніяких негативних наслідків для компаній не настане. Навіть навпаки.

Читайте також: Олег Науменко: В Польщі модель сільського господарства крихка і слабка

За його словами, спільно з ОККО GROUP планується багато спільних проєктів.

«Про всі не можу розповісти. Але вони підходять прикарпатському краю. Екологічно чисті: переробка гною на газ, переробка сої, кукурудзи та ін. Є в планах вивести виробництво молока до 500 т. Виручку плануємо збільшити в 3 рази. Добираємо земельний банк. Вже збільшили його на 20%», — зазначив аграрій.

Наразі на «Гадз-Агро» працює понад 1000 працівників. Після запуску нових проєктів, їхня кількість має збільшитися до 2-2,5 тис.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus