Бучачагрохлібпром щодня збирає 30,5 тис. л молока

17 серпня 2015 62 0
Бучачагрохлібпром щодня збирає 30,5 тис. л молока
Кurkul.comБучачагрохлібпром щодня збирає 30,5 тис. л молока

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бучачагрохлібпром» (Тернопільська область) щодня доставляє по 30,5 тис. л молока класу «Екстра» на приватне акціонерне товариство «Тернопільський молокозавод», пише прес-служба товариства з обмеженою відповідальністю «Бучачагрохлібпром».

Як зазначається у повідомленні, підприємство уже п’ятий рік поспіль активно співпрацює з приватним акціонерним товариством «Тернопільський молокозавод».

«Бучачагрохлібпром» виробляє незбиране молоко, що за своїми показниками відповідає екстра ґатунку, відповідно до вимог ДСТУ 3662-97. Для швидкого та безпечного транспортування молока ми придбали спеціальну автомашину, за допомогою якої охолоджене молоко, за короткий час, потрапляє до переробного підприємства і, при цьому, зберігає всі свої корисні властивості», — розповідає заступник директора по тваринництву товариства з обмеженою відповідальністю «Бучачагрохлібпром» Борис Рудюк.

За словами спеціалістів «Тернопільського молокозаводу», їхнє переробне підприємство сертифіковане на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005, системи управління безпечністю харчових продуктів.

«Робота на заводі автоматизована. Сире цільне коров’яче молоко з Бучаччини вже через 5-8 годин після видоювання переробляється на готові молочні продукти на заводі і відправляється до магазинів», — пише сайт.

Виконано за допомогою Disqus