Дистриб’ютори відповідальні за 80% успіху іноземних брендів — Дмитро Оцабрик

18 вересня 2020 118 0
Дистриб’ютори відповідальні за 80% успіху іноземних брендів —  Дмитро Оцабрик

Дистриб’ютори в Україні зробили великий внесок у ріст рівня землеробства та ріст рівня вирощування самих фермерів. Адже багато дистриб’юторів самі допомагали вирощувати врожаї. Про це розповів власник компанії «Грейс Агро» Дмитро Оцабрик у матеріалі «Найстрашніше, що може відбутися між співвласниками — це гроші» на Kurkul.com.

«Я дуже часто чую, що є бренд і його не треба продавати. Це все дуже велика дурість людей, які це говорять. Завжди все треба продавати, будь-який бренд. Якщо Coca-Cola перестане займатися своїм брендом, завтра Coca-Cola не буде на ринку, яким би вона брендом не була», — зазначив він. 

Дмитро Оцабрик відзначає, що колись бренд Pioneer був на першому місці в Америці, а коли зайшов в Україну, то його продукцію ніхто не купував. Лише одиниці в Україні сіяли кукурудзу цього бренду. Проте, сьогодні ім’я бренду в Україні зробив не лише Pioneer, а й дистриб’ютори. 

«Не можна сказати, що у компанії погана селекція, але не потрібно виключати з успіху і дистриб’юторів, які зробили бізнес компанії в Україні — дистриб’ютори їх розвивали. Тобто Pioneer робив якусь свою роботу, маркетинг свій проводив, але фактично 80% заслуги росту Pioneer в Україні — це заслуга дистриб’юторів», — наголосив власник компанії «Грейс Агро». 

Він вважає, що Pioneer став відомим, коли вийшов на загальну сітку дистрибуції в Україні. І саме дистриб’ютори зробили дуже багато не лише для продажу насіння загалом, тобто розкрутки Pioneer, Syngenta, Limagrain тощо, а й для росту рівня землеробства та вирощування аграріїв. 

Читайте також: Дмитро Оцабрик назвав причини банкрутства Імперії-Агро

Виконано за допомогою Disqus