ICL пропонує фосфорно-калійні добрива з часткою полісульфату не менше 30%

23 квітня 2021 81 0
ICL пропонує фосфорно-калійні добрива з часткою полісульфату не менше 30%
Kurkul.com

Компанія Israel Chemicals Ltd (ICL) пропонує українським аграріям комплексні гранульовані добрива нового покоління з пролонгованим вивільненням елементів живлення ICL PKpluS, що містять не менше 30% полісульфату. Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com Визитка компании ICL — мирового производителя удобрений.

Зазначається, що сьогодні портфель мінеральних добрив компанії ICL містить прості і комплексні гранульовані, прості і комплексні водорозчинні, добрива з контрольованим виділенням елементів живлення і спеціальні допоміжні речовини: прилипачі, кондиціонери ґрунту, тощо.

До простих гранульованих належать хлористий калій, суперфосфат, полісульфат. А до комплексних гранульованих — ICL PKpluS, основні переваги яких полягають у високій водорозчинності (95%); пролонгованій дії і захисту від вимивання сірки і магнію; відсутності азоту в формулі та низькому сольовому індексі, що є ідеальним в умовах нестачі вологи.

Читати за темою: Названо переваги сульфату амонію українського виробництва

Крім того, портфель компанії містить водорозчинні добрива, до яких належать сульфат калію і сульфат магнію, моноамонійфосфат, PeKacid, монокалійфосфат. 

«Унікальність продуктів ICL полягає в наявності власної сировини, що видобувається з шахт, і в передових технологіях їх виробництва. Наприклад, Polysulphate — це унікальний продукт, який виготовляє тільки ICL. Це подрібнений полігаліт — природний матеріал, знайдений глибоко під землею, під Північним морем біля узбережжя Великобританії. Його перевагою є високий вміст сірки і магнію, природна пролонгованість дії елементів живлення і, як результат, захист від вимивання. Це продукт природного походження, при виробництві якого не застосовується хімічна обробка», — розповів Віктор Василенко, менеджер з розвитку бізнесу ICL в Україні.

Нагадаємо, що на Київщині у річку викинули тисячі каністр невідомої речовини.

Виконано за допомогою Disqus