Зрошувальне обладнання стане ключовим напрямком роботи Variant Agro Build

24 травня 2021 24 0
Данііл Шуфані, співвласник Variant Agro Build
Kurkul.comДанііл Шуфані, співвласник Variant Agro Build

Після злиття двох провідних виробників обладнання для елеваторів — Variant Agro Build і KMZ Industries — зрошувальне обладнання стане ключовим напрямком у ТОВ «Варіант Агро Буд». Про це повідомив Данііл Шуфані в інтерв’ю для Latifundist.com: «Variant Agro Build і KMZ Industries об'єднуються: основне завдання — допомагати, створювати разом, а не конкурувати»

«Напрямок виробництва та реалізації зрошувальних систем вже збільшився в 3 рази  у порівнянні з 2020 р. Наступного року плануємо продавати 200-250 зрошувальних машин в рік, при сьогоднішньому рівні в 150 машин», — розповів він.

Співвласник Variant Agro Build відзначив, що це свідчить про лідерство з великим відривом від усіх інших конкурентів.

«І я впевнений в цьому не на 99%, а на 100%. Ми себе вже зарекомендували як найкращий виробник як з точки зору «ціна-якість», так і сервісу. На сьогоднішній день я можу вже з упевненістю сказати, що оптимальнішого постачальника зрошувальної техніки, ніж Variant Agro Build, на ринку немає», — наголосив Данііл Шуфані.

Він підсумував, що найголовніше те, що досвід, який компанія набула в елеваторному напрямку, вона перенесла в зрошення.

Нагадаємо, про злиття KMZ Industries і елеваторного напрямку Variant Agro Build оголосили 29 квітня 2021 р. Договір передбачає завершення процесу злиття до кінця 2021 року.

Читати також: Злиття Variant Agro Build і KMZ Industries дасть об’єднаній компанії стабільнішу собівартість елеваторного обладнання — Шуфані

Виконано за допомогою Disqus