Аграріям стала доступна нова версія сівалки Horsch

24 жовтня 2021 3230 0
Нова сівалка Horsch Versa KR під час посіву
HorschНова сівалка Horsch Versa KR під час посіву

Німецька компанія Horsch розробила нову версію сівалки Versa KR з електромеханічною системою дозування SmartClip. Повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, у сівалки Versa KR є можливість регулювання ширини міжрядь від 12,5 см до 15 см. Для регулювання норми висіву і заміни котушки в залежності від типу насіння встановлена ​​регулювальна заслінка між бункером і дозатором. Сівалку оснащено бункером об'ємом 900 л, який може бути збільшений до 1500 л.

Як завіряє виробник, електроніка Versa KR повністю сумісна з ISOBUS Standard. Концепція управління машиною за допомогою Touch Terminal з сенсорним екраном дозволяє налаштовувати індивідуальну конфігурацію робочих зон. Висіваючий сошник DuoDisc, розроблено спеціально для модельного ряду Versa, він забезпечує точне і рівномірне закладення насіння в будь-яких умовах.

Для Versa 3 KR пропонуються два варіанти котка: зубчастий і з трапецієподібними кільцями.

«Другий варіант може бути діаметром 50 см для важких ґрунтів і 60 см для легших або мінливих умов, що дозволяє клієнтам оптимально адаптувати машину до ґрунтових умов конкретного господарства», — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus