Є певні нюанси в досягненні врожайності кукурудзи в 14 т/га — експертка

26 листопада 2021 263 0
Олександра Камишіна, керівник освітньої платформи «Культиварій»
Олександра Камишіна, керівник освітньої платформи «Культиварій»

Ті фермери, які досягли врожайності кукурудзи в 14 т/га, вже давно провели у себе ряд досліджень та модернізацію господарства. Про це розповіла керівниця освітньої платформи «Культиварій» Олександра Камишіна на конференції OK AGRO, інформує Kurkul.com в матеріалі «Навчальний курс про кукурудзу, захист від рейдерів та інші підсумки ОК AGRO-2021»

«В теорії 4 т/га кукурудзи так само мають бути «розкладеними по поличках», як і 14 т/га. Повірте, ті, хто досяг високої врожайності, вже давно провели у себе на фермі агрохіманаліз ґрунтів, налагодили gps-моніторинг, автопілоти та інші речі, що допомагають зробити бізнес прозорим та більш зрозумілим», — запевнила Олександра Камишіна.

Також експертка анонсувала старт нового курсу «Цариця Полів» — про повний операційний цикл виробництва кукурудзи: від планування сезону до продажу врожаю на експорт. Для реалізації насиченої програми курсу запрошено 30 відомих на вітчизняному агроринку спікерів-практиків та провідних іноземних спеціалістів, які ділитимуться досвідом ефективного вирощування експортної культури №1. 

Щоб отримати детальнішу інформацію про курс переходьте за посиланням та реєструйтесь.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus